Vashanth Interviewed by TV/MIDT-VEST

Vashanth interviewed by a danish TV channel called TV/MIDT-VEST.

Title of the TV program is “On the way to Kollywood”, and was broadcasted 27.th April.

Original video source: http://www.tv2regionerne.dk/video.aspx?Id=542494

25-årige Vashanth Selvadurais liv blev ændret, da han for et par år siden spillede hovedrollen i sin fars tamilske film Ilampuyal. Nu byder virkeligheden på filmtilbud fra Indien, og når den unge herningenser snart er færdig med sin danske uddannelse, rejser han af sted for at hellige sig filmdrømmene.

Vashanth Selvadurai fra Herning er flasket op med Kollywoodfilm – film fra den tamilske populærfilm-industri.
– Min onkel har haft en videobutik, som har udlejet de tamilske film, så jeg har haft fri adgang til de film fra fire-fem års alderen, forklarer Vashanth Selvadurai i programmet.

De fleste har hørt om den indiske Bollywood-produktion, som faktisk er større end amerikanernes Hollywood-produktion. Kollywood er så den tamilske udgave – centreret i den sydindiske delstat Tamil Nadu, hvor cirka en million mennesker er beskæftiget i den tamilske filmindustri. Sproget i filmene er tamilsk i stedet for hindi, men ellers minder filmene meget om de indiske Bollywood-film med mange synge- og dansescener.
– Det er nogle bestemte bevægelser, du skal lave, og det kan godt se lidt nørdet ud for dem herhjemme. Mine venner på universitetet griner meget af det, siger den unge skuespiller.

Den 25-årige herningenser er ved at afslutte sin uddannelse på Aalborg Universitet. Når de sidste eksamener er overstået, vil han rejse til Indien, hvor en filmrolle står og venter på ham.
– Produktionen står bare og venter på, jeg er dernede. Hvis jeg får visum, kan jeg komme i gang med mit liv dernede, fortæller Vashanth Selvadurai.

Han har fået flere filmtilbud fra Indien og producerer også musik til tamilske film fra sit studie i Herning. Han drømmer om at kunne leve af skuespillet og musikproduktionen, men det er ikke pengene, der giver næring til drømmene.
– Jeg er nødt til at følge det, som jeg kan lide at lave. Det kan godt være, jeg ikke kommer til at tjene en stor formue og blive rig, men jeg prøver på at lave det, jeg kan lide, siger Vashanth Selvadurai.

I programmet møder vi også Vashanth Selvadurais far, hans fætter og hans danske studiekammerater.

Se med om vejen til Kollywood tirsdag den 27. april klokken 19.30 på TV/MIDT-VEST.

Programmet er tilrettelagt af journalist Mette Quistgaard, mequ@tvmidtvest.dk

På vej til Kollywood, foto 1:
Til hverdag har Vashanth Selvadurai ikke noget overskæg, men det følger med, hvis man vil på lærredet i Indien.
– Det er bare kulturen – du skal have overskæg, fortæller Vashanth Selvadurai. Tirsdag den 27. april klokken 19.30 fortæller TV/MIDT-VEST om den unge herningensers filmdrømme.
Billedet: Fra filmen Ilampuyal

På vej til Kollywood, foto 2:
25-årige Vashanth Selvadurai er snart færdig med sin uddannelse. Nu vil han være filmstjerne i Indien. Tirsdag den 27. april klokken 19.30 fortæller TV/MIDT-VEST historien om den unge tamiler fra Herning.

.

På vej til Kollywood, foto 3:
Vashanth Selvadurai læser medialogi på Aalborg Universitet. Når den sidste eksamen er overstået til sommer, vil han til Indien. Tirsdag den 27. april klokken 19.30 fortæller TV/MIDT-VEST historien om den unge herningenser, der drømmer om et liv i den tamilske filmindustri.

Original source: http://www.tvmidtvest.dk/indhold/paa-vej-til-kollywood

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!